مطالب جالب

  • ۰
  • ۰

پاستیل ژله ای و روش درست کردن پاستیل ژله ای

   پکتین ..............10 گرم
پودر تارتار ..............10 گرم
گلوکز مایع ...............100 گرم
شکر............. 450 گرم
آب .............500 میلی لیتر
شکر اضافی .............12 گرم
   اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم

بستنی

   : طرز تهیه

ابتدا پکتین را همراه 450 گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شودسپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است

در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم

سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم

بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم30 دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.

فال بستنی

  • ۹۴/۱۲/۱۶
  • محسن رمضانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی